İşletme Öğrenci Topluluğu Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne Katıldı

Küçült Yazı Tipi Büyüt
İşletme Öğrenci Topluluğu 23 Mart 2019 tarihinde Bursa'da düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne yönetim kurulu olarak katıldı. Capital, Ekonomist ve Stat Up Dergileri'nin düzenlemiş olduğu Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne birçok sektör temsilcisi, yönetici, iş adamları ve iş dünyasının birçok değerli ismi katılarak, değerli tecrübe ve bilgilerini paylaşmışlardır. İşletme Öğrenci Topluluğu, bu zirveye katılım sağlayarak hem iş dünyası ile birçok bağlantı kurma ve görüşme yapma şansı yakalamış hem de zirvedeki tüm oturumlara katılım sağlayarak bu tecrübe ve imkanlardan istifade etmişlerdir. Zirve süresince birçok görüşme yapan İşletme Öğrenci Topluluğu, Tarım ve Orman Bakanı Sayın Bekir PAKDEMİRLİ ile de görüşerek "Tarımda Girişimcilik" konusunda fikir alışverişleri yapmış ve İİBF öğrencilerinin bu konudaki taleplerini dile getirmişlerdir. Birçok üniversiteden katılımın sağlandığı zirvede, öğrenciler arasında da bir bağ kurulmuş ve diğer üniversite öğrencileri ile de tanışma fırsatı yakalanmıştır.